Ивайло Иванов

Роден: 20 юли 1994 г. в Монтана

Ивайло Иванов е най-успешният ни джудист в последните години. Носител на три медала от европейски първенства. И седми на олимпийските игри Рио 2016.

Той е първият българин с медал от престижния турнири „Мастърс“ - бронз в Доха 2021-а. Иванов има успехи и в самбото – печели сребро от световното в Нарита (Япония) през 2014-а, взима също бронз година по-рано.

Instagram

Ивелина Илиева

Родена: 16 август 1991 г. в Хасково 

Ивелина Илиева е най-успешната ни джудистка в последните години. Европейска вицешампионка от Казан 2016. Тя стига до престижното пето място на световното в Токио 2019-а. Това е първи подобен успех в средните категории за родното женско джудо.

Илиева също е пета на европейските първенства - Прага 2020,  Варшава 2017, Монпелие 2014 в категория до 57 кг. Тя има и 3 медала от големи първенства в самбото. Световна и европейска шампионка, съответно от 2010 и 2011-а, печели също бронз на планетарното първенство през 2011 г.

Instagram

Евелина Николова

Евелина прави първите си крачки на тепиха през 2006 г. Благодарение на упорит труд и пълна всеотдайност през 2010 г. става част от националния отбор по борба. Тя е многократна държавна шампионка, печели и редица международни турнири. На първото си участие на Олимписки игри, в Токио Евелина печели безапелационно бронзов медал.

В преследването на Олимпийската си мечта, тя извървява дълъг път, положил началото с бронзов медал на световното първенство в Лас Вегас през 2015 г. Същата година печели бронзов медал на Европейските игри, а по -късно и сребро на Европейското първенство до 23г. Евелина печели среброто през 2019г. и бронза през 2021г. на Европейското, което я прави трикратна медалистка от старият континент. Тя печели европейските олимпийски квалификации в категория до 57 кг, и се класира за първите си Олимпийски игри в Токио.

Също така през годините Евелина се участва на състезания по самбо и сумо, като става национален шампион по самбо и европейски шампион по сумо.

Instagram

Ели Аронов

Професионален ММА боец резултат 5-0-0. Започва да практикува джудо на шестгодишна възраст и впоследствие се занимава с борба, като става професионален спортист състезаващ се на международно ниво.

След военната си служба Ели започва да практикува MMA и Lute livre, което води до първата му професионална MMA битка спечелена с нокаут в първи рунд. От този момент той преследва мечтата си да стане UFC шампион!

Instagram

Борис Тонев

Състезател по бразилско жиу-жицу и събмишън граплинг. Шампион от турнири на IBJJF и "Grappling Industries" в Северна Америка и многократен призьор от национални първенства и турнири в съседни държави.

Instagram
Imri 1.jpg

Imri Morgenstern

Имри Моргенщерн е израснал, играейки американски футбол и борба, но по време на службата си в Израелската армия (IDF) той научава как да се бие, когато залогът е най-голям. По време на военната си служба Имри е оператор от елитно звено за специални операции, специализирано в борбата с тероризма, разрушаването, пробиването и спасяването на заложници. Той изпълнява безброй мисии със своето звено, както и с други подразделения за специални операции.

Имри е сертифициран от IDF като стрелкови инструктор за обучение при боравене с различни оръжия, включително стрелково оръжие, RPG, Browning .50mg, LMG, гранати, M203, миномети, разрушаване и експлозиви и др. Той също е сертифициран инструктор по боравене с хладни оръжия (MBC), цялостна система за самозащита с използване на ножове. Имри се гордее, че е учил при Майк Джанич, създателят на системата. Опитът на Имри включва и ръкопашен бой, включително Крав Мага, тренирал е и е инструктирал международни подразделения за специални сили и е бил тактически съветник на различни специализирани компании.

В момента Imri е част от екипа на Tactical Rifleman, като включва реалния боен опит в своите инструкции. Той обучава по направления лична безопасност и техники за бойна стрелба.

Instagram

Константин Мавродиев

Константин започва да тренира в ученическите си години като преминава през самбото, а от 2008 се занимава активно с Бразилско Джу Джицу. Към момента е кафяв колан и доказал се многократен медалист от международни и национални турнири.

Сред постиженията могат да се посочат 2ро място на British Nationals, 3то място Abu Dhabi Grand Slam Netherlands и 3то място Munich Open (ги и ноги).

Instagram

Денислав Василев

Денислав Василев е роден през април 1992г. Занимава се със спорт от 2003-та година, практикува множество различни бойни изкуства, като притежава 2-ри дан черен колан по Таекуон-до, както и лилав колан с 4 страйпа в Бразилско джу джицу.

Многократен медалист от турнири в двата спорта, 3-то място ADCC Bulgarian Open. Международни успехи в бразилското джу джицу са второ място на BJJ STARS SAO PAULO 2015, трето място Zurich Open IBJJF, трето място Spanish National Championship IBJJF, трето място Marangoni Campeonato Interno Sao Paulo 2018.

Instagram

Симеон Сираков

Участва в Републикански шампионат по пистов мотоциклетизъм в клас F1000, както и в: BMU Euro Championship ERRC Източно Европейския шампионат.

Instagram